<img src="https://secure.cave9tape.com/178676.png" alt="" style="display:none;">

Tule mukaan!

Ostolaskujen käsittely ja ostoreskontran hoitaminen ovat eniten taloushallinnon aikaa vieviä tehtäviä. Käsittelyprosessi alkaa laskun vastaanottamisesta ja päättyy siihen, kun lasku on on maksettu, kirjattu kirjanpitoon ja tosite on arkistoitu. Tätä prosessia optimoimalla syntyy merkittäviä säästöjä.
 
Miksi kannattaa osallistua?
Saat 45 minuutin aikana vastauksia mm. näihin kysymyksiin

  • Mitä yhteistä on yrityksillä joilla on korkea automaatio?
  • Mitkä ovat tyypilliset virheet?
  • Mikä kannattaa automatisoida, missä tarvitaan ihmistä?
  • Minkälaisia tuloksia voi odottaa ja miten muut ovat toimineet?
  • Onko täysin kosketukseton laskujen käsittely mahdollista?
Kerromme, mitä kosketuksen laskujen käsittely käytännössä tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa pyrkiä. Konkreettisia lukuja, joiden avulla voit suunnitella ja vertailla, mitä käytäntöjen muuttaminen voisi tarkoittaa omassa organisaatiossasi.
 
Esittelemme Baswaren InvoiceReady työkalun, jonka avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet hyviä tuloksia oman ostolaskuprosessinsa tehostamisessa. Tarjoamme myös käytännön vinkkejä oman prosessin suunnitteluun ja siihen, mitä kannattaa matkan varrella huomioida. Ja yllätyslahjan*, jolla ovenkin voi aukaista kosketuksetta!

Space Key – ja voit avata ovetkin kosketuksetta!
 
InvoiceReadyMukana webinaarissa on myös suomalainen Aalto yliopiston Design Factorylla kehitetty innovaatio, Space Key –kosketussuojain. Sen avulla voi avata ovia ja painaa painikkeita koskematta kädelläsi pintoihin. Käytön jälkeen Space Key sujautetaan koteloon, joka eristää mikrobit ja estää näin niiden leviämisen muihin pintoihin sillä välin kun kupari tuhoaa ne. Webinaarissa kuulet Space Keyn tarinan ja saat itsellesi tämän mahtavan suomalaisen innovaation*!
 
 
Kenelle webinaari on tarkoitettu: Keskisuurten yritysten taloushallinnon päättäjille, jotka pohtivat oman ostolaskujen käsittelyprosessinsa tehostamista.
 
Asia kiinnostaa, mutta ajankohta on huono?
Ilmoittaudu silti, koska lähetämme webinaarinauhoitteen tapahtuman jälkeen kaikille etukäteen ilmoittautuneille.

*) Space Key kosketussuojaimia on varattu rajoitettu määrä. Ne toimitetaan webinaarin jälkeen osallistujille.
 

Ilmoittaudu - Rekisteröidy täyttämällä alla oleva lomake